Sala za proslave

Svecana sala Milano je novoizgrađeni objekat modernog dizajna. Nalazi se na samo 250 metara od centra Bogatića u ulici Mike Vitomirovića 16. Raspolaže kapacitetom za svečani prijem do 400 zvanica. Sala je opremljena po svetskim standardima i zadovoljava sve uslove od luksuznog enterijera, moderno opremljene kuhinje, led rasvete do najsitnijih detalja.

Milano je idealno mesto gde ćete proslaviti najlepše trenutke u životu. Nudimo veliki izbor najkvalitetnije hrane. Sva pažnja naših zaposlenih je usmerena na želje klijenata. Svaka naša proslava je posebna i drugačija od drugih jer sve planiramo sa posebnim stilom. Sala je klimatizovana i sa odličnom ventilacijom. Mesto gde se Vaše želje poštuju, a osnovi ostvaruju...

Posedujemo dve sale kapaciteta 30 – 400 mesta, klimatizovane i idealno osvetljene, bez unutrašnjih stubova i pregrada, sa pripadajućom infrastrukturom i dečijom igraonicom. Sale su Vam na raspolaganju za sve vrste proslava, svečanosti, prezentacija, seminara… po izuzetno povoljnim uslovima.

Mogućnost snimanja i fotografisanja svih Vaših slavlja najmodernijom opremom. Ukoliko se odlučite za našeg fotografa na poklon dobijate 1 DVD gratis. Besplatno štampanje pozivnica po želji!!!

Restoran Milano

Restoran Milano je novootovoreni restoran u Bogatiću sa veoma bogatom ponudom.

Roditelji se u našem restoranu mogu opustiti uz kafu, piće, pizzu, palačinke dok se mališani zabavljaju u igraonici.

Jednostavno treba posetiti!

Igraonica

Naša igraonica će sigurno ispuniti Vaša očekivanja!! Deca će uživati u obimnom programu animacije a gosti u prijatnom ambijentu moderno opremljenog prostora sa pogledom na svoju decu kako se igraju.

Carstva ipak postoje i bliža su nego što mislite.

Roditelji se u našem kafeu mogu opustiti uz kafu, piće, pizzu, palačinke..., dok se mališani zabavljaju u lavirintu pokušavajući da savladaju sve njegove prepreke, skačući na trambolini, spuštajući se niz tobogane, igrajući košarku, penjući se uz stenu za penjanje ili igrajući se uz mašinu za balončiće.

Za malo stariju decu, naša igraonica se pretvara u diskoteku sa profesionalnim ozvučenjem i osvetljenjem!!!

Carstva ipak postoje i bliža su nego što mislite. Carstva ipak postoje i bliža su nego što mislite.

Pridružite nam se u igri ili organizujte svoju rođendansku zabavu!!!